Bloggen

Vad är att unna sig för dig?

Att unna sig kan vara olika för alla. Det de flesta tänker på är nog att unna sig något gott att äta eller dricka. Men det är så mycket mer än så. Egentligen handlar det om att göra saker för sig själv som man mår bra av. Och eftersom att alla mår bra av olika saker så innebär “att unna sig” olika saker för alla.

För din egen skull

Det som är viktigast när det kommer till att unna sig någonting är att du ska göra det för din egen skull. Det är ingen som kan säga till dig vad du ska unna dig, för om du inte tycker om det är det inte något du unnar dig.

För någon kan det vara att köpa en ny jacka från Happy Yachtings kollektion Sail Racing Bowman, medan “att unna sig” för någon annan kan innebära att ligga hemma i soffan en hel kväll och slötitta på någon film. Det handlar helt enkelt om vad du vill göra och känner att du behöver.

Ditt liv – dina regler

I och med att det är ditt liv det handlar om så är det dina regler du ska leva utefter. Därmed är det du som bestämmer vad du själv vill tycka om och vad du vill göra eller inte göra. Det kan vara läskigt att göra det helt själv. Men du kan ta inspiration från andra. Dock är det alltid du som bestämmer vad livet ska handla om och vad du ska unna dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *