Bloggen

Snygga spabad

Nu är sommaren äntligen här och det betyder förhoppningsvis mycket sol och värme. Vissa år har vi dock otur och får mestadels regniga dagar vilket är väldigt trist. Vad ska man egentligen hitta på då istället för att sola och bada som man tänkt sig?

Den ultimata lösningen är att fixa både spabad och pool

till altanen. På så sätt kan du ha kallare vatten i poolen för de varma dagarna och varmare vatten i spabadet till när det är lite kallare ute. Om du dessutom ställer spabadet under tak så kan du till och med bada när det regnar ute. Ett spabad går dessutom att använda även under vintern, så det är en bra investering för hela året.

Spabad kommer i lite olika utföranden, men det är smart att välja ett snyggt spabad eftersom alla som går förbi huset förmodligen kommer se det. Om badet är gjort i trä på utsidan så kan man måla det i samma färg som antingen huset eller altanen. Då spelar det nästan ingen roll hur det ser ut i övrigt eftersom det ändå kommer matcha med huset. Snyggast är också om man köper ett spabad som har lampor inuti så det lyser upp fint. Vill man kan man också sätta lyktor med elektriska ljus runt om badet. Det är smidigare att ha elektriska ljus utomhus om det t.ex. blåser mycket, då slipper de slockna lika lätt.

När du väl har ditt spabad kan du se fram emot många dagar och kvällar badandes tillsammans med familj och vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *