Bloggen

Trycka klistermärken

Klistermärken är väldigt underskattade objekt. De flesta tänker på klistermärken som barnsaker som inte har några andra användningsområden än så, men det är fel. Klistermärken kan användas på många sätt som man inte tänker på.

Om man har ett företag så kan klistermärken vara ett toppensätt till enkel marknadsföring. Man kan t.ex. ha klistermärken med företagets namn, telefonnummer eller någon specifik produkt. Det är enkelt att trycka klistermärken själv via olika tjänster på nätet. Man kan ha en korg med klistermärken i butiken, sätta de på arbetsbilarna eller dela ut dem på stan.

Klistermärken kan såklart användas även hemma för eget bruk. Man kan trycka klistermärken av sin hund, ett citat man tycker om eller en fin bild man tagit. Klistermärken fäster överallt så det är sedan bara att sätta fast dem där du vill att de ska sitta. Tryck klistermärken med positiva och peppande texter och sätt runt om i huset. På så sätt kan du titta på dessa när du t.ex. tittar dig i spegeln eller lagar mat för att få lite extra pepp i vardagen. Ett litet klistermärke kan alltså göra stor skillnad i ditt liv.

Ett annat användningsområde är om man t.ex. är artist och vill visa sig lite extra. Då kan man trycka klistermärken och dela ut eller sälja till sina fans. Då har man kanske dessutom tjänat en slant eller bara fått fler att veta vem man är. Ett lätt sätt att marknadsföra sig själv helt enkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *