Bloggen

Var rädd om din kropp

Att ha ett eget företag kan vara väldigt stressigt och det kan ske mycket saker på en och samma gång. Men trots detta är det väldigt viktigt att ta det lugnt och ta hand om dig själv. För om du bara kör på och inte saktar ner så kommer du att gå sönder och då kan du inte utveckla ditt företag med samma kapacitet.

Det är viktigt att ta hand om både insidan och utsidan av kroppen. Insidan kan du ta hand om genom att sova bra, stressa ner och göra sådant som du mår bra av. Det finns även andra sätt att ta hand om insidan – det viktiga är inte hur du gör det, utan att du gör det. För även huvudet och den psykiska måendet behöver återhämtning och vila.

Utsidan

När det kommer till utsidan och den fysiska delen av kroppen så kan du bland annat välja att köpa möbler som är ergonomiska och anpassade efter dig. Du kanske inte tänker på det, men att ha ett sidobord från Confident Living bredvid en stol eller att ha glas med kvalité – exempelvis Iittala-glas som du kan hitta här – så att du inte skär dig när du dricker gör mycket för din jobbkvalité.

En annan bra grej för att ta hand om både insidan och utsidan samtidigt är att ha ett skrivbord som du kan höja och sänka. Då kan du stå upp och jobba – vilket har positiva effekter både på det psykiska och det fysiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *